Nyitó oldal

"Mindig gondoljunk arra, hogy falevél vagyunk az emberiség fáján. Nem élhetünk a többiek nélkül, nem létezünk a fa nélkül."

Napjainkban egyre több kötelék szűnik meg az ember és a természetes környezete között, s egyre nőnek a civilizáció ellentmondásai. Minden jel arra utal, hogy az ember sokszor elfelejti, honnan jött, és hová tart. A természet egyre távolodik tőlünk, mi pedig ottragadtunk a csillogó- villogó szines „műanyag” világunkban.

Fából készült bútorainkkal, játszótéri elemeinkkel és dísztárgyainkkal ezt a távolodást szeretnénk lelassítani, megállítani. Alkotásainkban a praktikum és az esztétikum szorosan kiegészítik egymást, kialakítva egy sajátos etno-ősművészeti, természetes hatást.

Az acART vállalkozást 2005-ben indítottuk. Elsősorban rönk- és görbefabútorokat, játszótéri elemeket, valamint más lakberendezési tárgyakat készítünk.

Munkáink egyedi jellegűek,célunk a fa természetadta formáját és színvilágát megtartani.

A kültéri bútorok ápolása évente egyszer minőséges lazúrral történő átfestés az időjárási viszontagságok kivédésére. A beltéri bútorok ápolását viszont klaszikus bútorápolással.