O nama

O nama

Uz težnju ka harmoniji i prirodi stvorili smo nameštaj originalnih linija, koji će se savršeno uklopiti u Vaš dom, dati mu toplinu, originalnost, ali i olakšati Vaš svakodnevni život. Učinite vaš dom boljim mestom za život. Oplemenite ga komadnim nameštajem od prvoklasnog bukovog i hrastovog drveta. Spoj tradicije, kvaliteta i originalnosti na jednom mestu.

"Mi smo samo jedan list sa drveta, to neka nam uvek bude u pameti. Ne možemo da živimo bez drugih, ne postojimo bez drveta."

Danas je u svetu sve manja povezanost između čoveka i prirode. Sve je više sukoba u civilizaciji. Znači sad već jasno ukazuju na to da je čovek zaboravio odakle dolazi i gde nastavlja svoj put. Priroda se sve više udaljava, a mi smo još uvek u svetu sjaja i blještavila.

Mi želimo da zaustavimo ili barem da usporimo taj tok svojim radom, kroz izradu drvenog nameštaja, elemenata za igrališta i raznih ukrasnih predmeta. U našem radu, najbitniji elementi su praktičnost i estetika, koji se dopunjuju i stvaraju jedan prirodan i etno - prakulturni uticaj.

AcArt je počeo sa radom 2005. godine. Bavimo se prvenstveno izradom krivog nameštaja od panja, elemenata za igrališta i raznih ukrasnih predmeta za enterijer.

Naši radovi su unikatni, cilj nam je da zadržimo prirodan oblik i boju drveta.

Za održavanje eksterijernog nameštaja, potrebno je da ga godišnje prefarbate. Enterijerni nameštaj potrebno je redovno održavati sredstvima za čišcenje.